Goede zorg is persoonlijke zorg

Over ons

Over ons

Medispec Care | MSC bestaat uit een team van professionele zorgverleners dat kortdurende of langdurige gespecialiseerde thuiszorg biedt aan degenen die daar behoefte aan hebben.

Medispec Care | MSC is een transparante organisatie waar correct en duidelijk gecommuniceerd wordt. Onze cliënt of diens vertegenwoordiger kan, met toestemming van de cliënt, zijn of haar zorgplan cliëntdossier te allen tijde inzien.

Het team bestaat uit diverse medewerkers van jong tot oud die op een positieve en zorgzame manier met elkaar omgaan. Medispec Care | MSC biedt aan haar cliënten verzorging, verpleging en begeleiding in de ruimste zin van het woord en is gespecialiseerd in verzorging, medische, maatschappelijke en palliatieve zorg aan huis. Alle handelingen worden professioneel met empathie en compassie gedaan. Hierbij streeft Medispec Care | MSC, naar een excellente cliënttevredenheid. Dit geeft ook de medewerkers meer motivatie, energie, voldoening en plezier.

Het huidige zorgsysteem heeft nog veel onvolkomenheden en wij willen helpen daar verandering in te brengen. Wij willen er staan voor onze cliënten, en hun familieleden en onze cliënten op maat gesneden zorg bieden. Menig zorgaanbieder schiet daarin naar onze mening tekort. Het is van cruciaal belang dat onze cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben om het genezingsproces te versnellen dan wel de zelfredzaamheid te bevorderen en de kwaliteit van het leven te verbeteren. Doordat wij gespecialiseerde zorg/verpleging aan huis kunnen leveren hoeft de cliënt minder lang in het ziekenhuis of de verpleeginrichting te blijven en kan eerder terug naar zijn of haar eigen omgeving. De cliënt vindt het over het algemeen fijner om in de eigen omgeving verder aan te sterken of de laatste fase van het leven thuis door te brengen.

Dat onze zorg gewaardeerd wordt kunt u terugvinden in de waarderingen op Zorgkaart Nederland :

 

MSC | Medispec Care B.V. logo
MSC | Medispec Care B.V.